За Нас ПДФ Печат Е-мейл

Първа Частна Детска Градина съществува от 21 Октомври 1992 г., когато получава лиценза си/РД 14-77 от 21.10.1992; ДВ бр. 88 от 1992 г./ и е първата частна детска градина в България. Вече двадесет години ПЧДГ работи без прекъсване с работно време от 7:00 до 20:00 вечерта и приема деца за отглеждане от 3 до 7 годишна възръст, а от 2010 г. насам има и яслена група от 1 до 3 годишна възръст.

Директор на детското заведение е Иванка Костадинова Петкова-Пампулова, също основателл и на Частно Начално Училище "Св. Св. Константин и Елена", също получило лиценз от Министерството на образованието.

През годините сме натрупали огромен опит с децата, с много от които България се гордее, защото те са вече пораснали и между тях има бъдещи доктори, инженери,икономисти или студенти в престижни специалности, както у нас, така и в чужбина. Хората, които ни се довериха,получиха спокойствието, че техните деца са в отлични ръце и успехът е на тяхна страна.

За последните 20 години е постигнато много, въведени са най-съвременните методи на възпитание и обучение за малки деца. Създадени са отлични условия, близки до домашната среда, където Вашите деца да се чувстват като в родния си дом,  докато за тяхното възпитание се полагат професионални грижи.

Детската градина помага на родителите при отглеждането и възпитанието на децата, като им дава свободно време за професионална реализация.

Основната цел на ПЧДГ е да създаде превъзходни условия за заетите родители, които да могат да работят спокойно и до по-късните часове.

С тази цел градината е работила последните 20 години с удължено работно време - от 8:00 до 20:00 часа.

Организацията на работа е целодневна, но всеки родител може да остави детето си за половин ден, почасово или

както пожелае.

Приемаме и деца за вечерно и нощно гледане за часовете между 20:00 и 8:00 сутринта, за които сме създали

специални условия. Няма проблем да приемем Вашето

дете петък и събота вечерта или през цялата нощ.

При нас Вашето дете е в грижовни и  сигурни ръце.

Ние в Първа частна детска градина вярваме, че децата ни са

бъдещето на България. Специални грижи и много любов са нужни, за да растат децата ни щастливи и един ден да станат истински и отговорни личности на страната ни. Нашият стремеж е да полагаме тези грижи с цялата любов и внимание, които са им нужни ежедневно.

А когато децата отрастнат, могат да продължат и в нашата

занималня, където с любов и професионализъм ще бъдат приети и обучавани за да бъдат отлични ученици и ученички.

За един родител детето е най - ценното на света и той иска да е сигурен, че му осигурява най-доброто, А Ние в ПЧДГ, Го можем!


 
  • Teacher Staff
  • Lessons
  • Basketball Section
  • Football Section
  • Study Groups
  • Computer Science
  • ласт
Защото, Ние го можем!